Vloer, Wand, Plafonds

Grind, Parket, Houten vloeren

 

Grindvloeren zijn uitermate sterk en worden geheel naadloos gelegd. Een grindvloer is eenvoudig in onderhoud. Er zijn vele kleuren leverbaar. Wist u dat u ook kunt kiezen voor een onderhoudsarme dichte grindvloer?

Hét element dat als geen ander de uitstraling van je interieur bepaalt? De vloer! Warme en natuurlijke materialen of juist een koele en strakke basis, de vloer is alom bepalend voor het karakter en de sfeer van je ruimte.

Het aanbod van houten vloeren is groot. Laminaat, parket of houten vloerdelen, wij zorgen voor een nette afgewerkte vloer.

Van behang to spachtelputz


Stucen zorgt voor strakke, gladde wanden. Dit kunt u desgewenst verven, behangen, tegelen of gebruiken als strakke afwerking van uw wand.
Spachtelputz geeft structuur aan uw wand. Er zijn verschillende structuren mogelijk, van heel grof tot heel fijn. De spachtelputz is verkrijgbaar in vele kleuren, vraag ons om de kleurstalen.
Badkamers en keukens worden vaak getegeld. Met de tegel van uw keuze zorgen wij voor een mooie strakke afwerking van uw wanden. Wij kunnen u ook de tegels leveren, als u uw keuze heeft bepaald.

Plafonds

Van gips of hout
U wilt een traditioneel plafond van gips of hout. Een traditioneel plafond mooi afgewerkt met sier lijsten naar keuze.dan zit u bij Optima Bouw aan het juiste adres.

Systeem Plafonds.

Zijn er in vele verschillende soorten van gespannen matrialen tot aan panelen met aluminium profielen.

Gezien de grote keuze in dit product is het raadzaam u goed te laten informeren, in een orienterend gesprek kunnen we dan zien welke vorm van systeem plafond aan uw wensen voldoet.

neem vrijblijvend contact op of maak gebruik van onze online offerte mogenlijkheid.